Welkom bij Aqua & Move Zwemacademie

Aqua & Move organiseert in LAGO Rozebroeken een unieke zwemacademie waarin de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen voor kinderen en gepaste techniektraining voor volwassenen.


NIEUW: Dauwtraining

Wil jij voor het werk nog een workout op maat afwerken? Dan is de Dauwtraining absoluut iets voor jou! We voorzien per les 3 verschillende trainingschema’s (Beginner – Moderate – Expert) en elke week een andere soort training (Endurance, Techniek en Sprint). Tegen een prijs van €11 euro per les die in een reeks van 10 verkocht wordt. Marieke Blomme, zelf triatleet verzorgt deze lessen. De lessen starten vanaf woensdag 19 september (7u00-8u30).

Expert Swimming - Videoanalyse -

videoanalyse zwemmen bij Aqua & Move on Vimeo.

Expert Swimming:
- Jezelf laten filmen voor een geoptimaliseerde analyse van je zwemslag
- 3 individuele zwemlessen op basis van de video-analyse
- Marieke Blomme, die zelf triatleet is, verzorgt deze lessen
- Meer info via zwemmen@aquaandmove.be- Uniek in Gent -

Kinderen

Bij Aqua & Move (zwemacademie) bieden we zwemlessen aan voor kinderen vanaf 6 maanden op een speelse manier.
We werken met leuk en uitdagend materiaal om het kind in een wondere waterwereld onder te dompelen. Het is een traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind onder begeleiding van het Aqua & Move zwemteam.
We willen kinderen op hun niveau aanspreken en ervoor zorgen dat het zwemmen leuk blijft. Wij kiezen voor een positief verhaal nu en in de toekomst!