Welkom bij Aqua & Move

Aqua & Move organiseert in S&R Rozebroeken een unieke zwemacademie waarin de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen voor kinderen en gepaste techniektraining voor volwassenen


- Nieuw: Dansen voor kinderen en volwassenen! -

Dansen en fitlessen bij Aqua&Move

Nieuw vanaf dit schooljaar zijn de talrijke dans- en fitlessen voor kinderen en volwassenen. Dankzij de ervaren leerkrachten zijn dit de ideale lessen om plezier en fitheid te combineren op het land.

Lees alles hierover in de gedetailleerde infobrochure!


- Nieuw: Waterballet! -

Waterballet is terug in Gent!

Vanaf september zijn kinderen van +-8 jaar (en/of hebben het niveau van de octopussen) welkom op zaterdagnamiddag om 16u10 tot 17u00 voor synchroon zwemmen!

Kinderen die wensen deel te nemen schrijven zich in voor een jaarabonnement (€329) en verwachten wij tussen september en juni 30 keer in het zwembad!


- videoanalyse -

videoanalyse zwemmen bij Aqua & Move on Vimeo.

- 5 individuele zwemlessen op basis van een video-analyse
- Glenn Danneels, die zelf triatleet is, verzorgt deze lessen
- Meer info via zwemmen@aquaandmove.be- Uniek in Gent -

Kinderen

Bij Aqua & Move (zwemacademie) bieden we zwemlessen aan voor kinderen vanaf 6 maanden op een speelse manier.
We werken met leuk en uitdagend materiaal om het kind in een wondere waterwereld onder te dompelen. Het is een traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind onder begeleiding van het Aqua & Move zwemteam.
We willen kinderen op hun niveau aanspreken en ervoor zorgen dat het zwemmen leuk blijft. Wij kiezen voor een positief verhaal nu en in de toekomst!

Volwassenen

Aqua & Move richt zich niet enkel op kinderen maar ook op volwassenen. Voor volwassenen bieden we "leren zwemmen", "crawl starters / advanced", "zwanger zwemmen" & "uithoudingszwemmen" (start to swim) aan. Ook de mix van kinderen & volwassenen kan niet ontbreken in onze unieke zwemacademie. We bieden op zaterdagmiddag "ouder & kind zwemmen" aan!