Welkom bij Aqua & Move Zwemacademie

Aqua & Move organiseert in S&R Rozebroeken een unieke zwemacademie waarin de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen voor kinderen en gepaste techniektraining voor volwassenen.
Waterballet is terug in Gent!

Vanaf september zijn kinderen van +-8 jaar (en/of hebben het niveau van de octopussen) welkom op zaterdagnamiddag om 16u10 tot 17u00 voor synchroon zwemmen!

Kinderen die wensen deel te nemen schrijven zich in voor een jaarabonnement (€329) en verwachten wij tussen september en juni 30 keer in het zwembad!Expert Swimming - Videoanalyse -

videoanalyse zwemmen bij Aqua & Move on Vimeo.

Expert Swimming:
- Jezelf laten filmen voor een geoptimaliseerde analyse van je zwemslag
- 3 individuele zwemlessen op basis van de video-analyse
- Marieke Blomme, die zelf triatleet is, verzorgt deze lessen
- Meer info via zwemmen@aquaandmove.be- Uniek in Gent -

Kinderen

Bij Aqua & Move (zwemacademie) bieden we zwemlessen aan voor kinderen vanaf 6 maanden op een speelse manier.
We werken met leuk en uitdagend materiaal om het kind in een wondere waterwereld onder te dompelen. Het is een traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind onder begeleiding van het Aqua & Move zwemteam.
We willen kinderen op hun niveau aanspreken en ervoor zorgen dat het zwemmen leuk blijft. Wij kiezen voor een positief verhaal nu en in de toekomst!

Volwassenen

Aqua & Move richt zich niet enkel op kinderen maar ook op volwassenen. Voor volwassenen bieden we "leren zwemmen", "crawl starters / advanced", "zwanger zwemmen" & "uithoudingszwemmen" (start to swim) aan. Ook de mix van kinderen & volwassenen kan niet ontbreken in onze unieke zwemacademie. We bieden op zaterdagmiddag "ouder & kind zwemmen" aan!